Blog

Akrylátové fasádní barvy jsou jedním z nejběžnějších typů nátěrů pro fasády. Těší se velké oblibě díky své vynikající odolnosti vůči nepřízni počasí. Tyto barvy jsou schopny čelit dešťům, teplotním výkyvům a mrazům díky použití umělé pryskyřice jako pojiva. Tato pryskyřice zajišťuje, že nátěr odolává vodě.

V průběhu času se na všech zpevněných plochách, jako jsou chodníky a terasy, objevují nevzhledná zbarvení a usazování nečistot vlivem používání a povětrnostních podmínek. Druh znečištění často závisí na poloze dlažby, což zahrnuje různé faktory, od slunečního svitu až po vlhká místa chráněná před větrem. Dlažba může být postižena následujícími typy...

vašeho domu hraje klíčovou roli nejen v estetice, ale také v ochraně budovy. Počasí, teplotní výkyvy a UV záření nepřetržitě ovlivňují stav fasády. Postupně se na ní hromadí různé typy nečistot, které nejen poškozují její vzhled, ale také mohou ovlivnit její tepelnou izolaci a voděodpudivost.

od mechů, řas, lišejníků a atmosférických nečistot chrání celý dům. Mech totiž na střeše zadržuje vodu a zatěžují tím střešní konstrukci. Mech zadržuje vlhkost, čímž může střešní krytinu trvale poškodit. Navíc může ucpat podokapní žlaby a svody.